Roy Tulfer
Medewerker Woonservice Horst

Blije gezichten, daar doe ik het voor

Een maatschappelijke organisatie, de sfeer, het warme welkom.. dit voelde meteen goed.

Na mijn studie Vastgoed & Makelaardij ben ik gaan backpacken door Australië. Dit heeft mij geïnspireerd om in de reiswereld te gaan werken. Ik ging aan de slag bij een reisorganisatie/touroperator, waarbij ik me vooral richtte op reizen buiten Europa. We leverden écht maatwerk en daar moest vaak veel voor geregeld worden. Een leuke baan, maar toen kwam de coronacrisis… Ik moest op zoek naar een andere job. Iemand uit de reiswereld die aan de slag gaat bij een woningcorporatie? Geloof mij, dat is een hele leuke match!
Ik had destijds twee keuzemogelijkheden maar ben vol overtuiging voor Wonen Limburg gegaan. Nadat ik een ochtend had meegelopen in Horst, wist ik dat Wonen Limburg de juiste keuze was. Een maatschappelijke organisatie, de sfeer, het warme welkom… dit voelde meteen goed. 

Ik begeleid mensen van A tot Z naar hun nieuwe woonplek
Ik werk nu als medewerker Woonservice contactmomenten in Horst. Ik geniet ervan als ik mensen kan begeleiden in hun proces naar een nieuwe woning. Iets wat voor veel huurders toch wel erg spannend is, omdat ze vaak niet weten wat hen te wachten staat. Ik begeleid ze van A tot Z totdat ze hun nieuwe en eigen plekje gevonden hebben. Ik doe ongeveer 3 uitgiftes per dag en ik ben dus ook lekker veel op pad. Met mijn commerciële bril van mijn vorige werkgever, kan ik mijn steentje bijdragen in het snel verhuren van woningen. Daar word ik blij van. 

Waardering voor hetgeen je doet
Wat Wonen Limburg voor mij bijzonder maakt, is de aandacht voor duurzaamheid. Denk bijvoorbeeld aan energetisch bouwen, elektrische auto’s, woningen energiezuinig maken met allerlei creatieve ideeën en waar huurders ook bij betrokken worden. Het is een fijne werkgever, met hoge waardering voor wat je doet. Er is vertrouwen dat je het werk goed doet en daardoor ervaar je ook een gevoel van vrijheid. 
Uiteindelijk doe je het natuurlijk allemaal voor de blije gezichten van huurders. Een tijdje terug sprak ik mensen die graag in een specifieke straat wilden wonen. Helaas zijn daar niet altijd woningen beschikbaar. Toen ik ze later bij de bezichtiging in die betreffende straat tegenkwam, waren ze ontzettend blij dat er een woning vrij was gekomen en dat ze hiervoor in aanmerking kwamen. Dit zijn mooie momenten waar ik graag onderdeel van uitmaak. 


 

Jouw vacature
niet kunnen
vinden?

Meld je aan voor een Job alert en krijg per e-mailbericht zodra de
vacature beschikbaar komt of stuur een open sollicitatie.