‘De sfeer is informeel, gezellig en je voelt je hier ook echt thuis’

– Sarino, stagiair Hogeschool Zuyd

Jaarlijks lopen zo’n 30 stagiaires bij ons stage. Vanuit diverse opleidingen en niveaus. We hebben graag jonge mensen om ons heen. Met hun verfrissende kijk hebben ze vaak verrassende ideeën. Als stagiair mag je van ons een goede begeleiding en een prettige werksfeer verwachten met veel ruimte voor eigen ideeën. Van jou verwachten we 100% inzet en een proactieve houding. Op die manier maken we er samen een mooie stageperiode van.

Wil jij ook ervaring opdoen in een bijzondere werkomgeving bij een maatschappelijke organisatie? Reageer dan op een beschikbare stagevacature of vul het sollicitatieformulier in voor een open sollicitatie.

‘Wonen Limburg is een dynamische organisatie waarin veel gebeurt. Ik heb veel vrijheid en zeggenschap ervaren bij het werken aan mijn opdracht.’

– Julie, stagiair Fontys

icon-video-arrow Created with Sketch.

BESCHIKBARE STAGEPLEKKEN

  • Je zoekt naar klantgerichte oplossingen

    icon-arrow-forward-large Created with Sketch.
  • Goede service, daar sta jij voor

    icon-arrow-forward-large Created with Sketch.

Staat je stage er niet bij, maar lijkt het je wel leuk om bij ons te komen leren? Dan ontvangen we graag een open sollicitatie van je.

icon-arrow-back-large copy Created with Sketch.

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe vacatures? Schrijf je hier in voor de vacature alert!

Wanneer we een nieuwe vacature plaatsen krijg je automatisch een bericht in je mailbox. Je kunt het ook gemakkelijk weer stopzetten door je uit te schrijven voor de vacature alert onderaan de mail.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
icon-arrow-back-large copy Created with Sketch.