WELKOM BIJ
WONEN LIMBURG

We zetten ons in om wijken en buurten leefbaar te houden. Om mensen een fijne woonplek te bieden. In de eerste plaats zijn we er vooral voor mensen met een laag inkomen. Maar ook bewoners met een middeninkomen kunnen bij ons terecht voor een betaalbare woning. We bewegen ons in een richting waarin we meer en meer de regie aan de bewoners teruggeven. Zodat ze zelf, waar nodig met onze hulp, deze fijne woonplek creëren. Welkom thuis!

Wonen Limburg is met 250 medewerkers en met circa 26.000 woningen en 3.000 eenheden overig maatschappelijk vastgoed, de grootste woningcorporatie van Limburg. Bij ons werk je ‘thuis op kantoor’. Ons Wonen Limburg Huis in Roermond en onze buurtwinkels in Venray, Horst, Panningen, Weert, Sittard en Heerlen zijn namelijk ingericht als een woonhuis. Met studeerkamers om lekker rustig te werken, huiskamers voor korte overleggen en werkkamers met verstelbare bureaus en vaste pc’s. De ruime leefkeuken is het levendige hart met lunchende en overleggende collega’s, huurders en relaties. Tussen diverse afspraken door even inloggen? Dan schuif je met je laptop gewoon aan een van de keukentafels aan. Kom bij ons langs en je voelt je vast en zeker meteen thuis.

Meer weten over Wonen Limburg? Ga naar wonenlimburg.nl

Meer weten over Wonen Limburg? Ga naar wonenlimburg.nl

ONZE ORGANISATIE

Dit is ons organisatiemodel:

In de praktijk werken we zoveel mogelijk in een matrix. Teamoverstijgend dus. Vraagstukken pakken we breed in de organisatie op, bijvoorbeeld in projectgroepen. Het flexwerken maakt dit matrixwerken makkelijker.

Salaris is belangrijk. Maar er is meer wat jouw werkgeluk bepaalt. Een fijne werkomgeving, leuke collega’s en goede ontwikkelmogelijkheden bijvoorbeeld. Daarom…

… zetten we talenten in

Bij ons werk je niet alleen binnen je oorspronkelijke functieprofiel. Als jij je talent op een andere manier kunt en wilt inzetten, dan zijn daar diverse mogelijkheden voor. Deelname aan een project bijvoorbeeld. Of het inbrengen en mede uitvoeren van een goed idee.

… blijven we leren en ontwikkelen

Jouw ontwikkeling zien we als een gezamenlijke verantwoordelijkheid. Wij hechten veel waarde aan ervarend leren. Dat betekent naast samenwerken en leren van collega’s, ook kijken in de keuken van een ander. Van een collega, maar ook van een huurder en een netwerkpartner. Wonen Limburg investeert daarnaast in trainingen, workshops en kenniscafe’s. Wij verwachten van jou dat je een goed inzicht hebt in je eigen kunnen en je tijd en energie investeert in je eigen ontwikkeling. Hierbij kun je gebruik maken van je individueel loopbaanbudget.

… hebben we goede secundaire arbeidsvoorwaarden
  • 36-urige werkweek
  • 24 vakantiedagen
  • 8% vakantiegeld
  • een uitstekende pensioenregeling
  • een eindejaarsuitkering
  • individueel loopbaanbudget (max. €4.500,-)
  • diverse opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden
  • bedrijfsfitness regeling
  • korting op diverse collectieve verzekeringen

Iedereen kan andere wensen hebben. Daarom kun jij bij Wonen Limburg voor een deel je eigen arbeidsvoorwaarden samenstellen. Deze mogelijkheden worden geboden door het Cafetariasysteem vanuit de CAO Woondiensten. Zo kun je bijvoorbeeld een deel van je vakantiegeld of eindejaarsuitkering inruilen voor extra vakantiedagen.

WIJ EN JIJ IN ONTWIKKELING

Wonen Limburg heeft een eigen opleidingsbeleid ontwikkeld. Wij noemen het Duurzaam Leren en Ontwikkelen (DLO). DLO is gebaseerd op de 70/20/10 gedachte; effectief leren is 70 % praktijkleren, 20 % van je collega’s leren en 10 % leer je theoretisch of klassikaal. 70 % praktijkleren gaat verder dan maar gewoon je werk doen en ervaring opdoen. Het betekent bijvoorbeeld dat je jezelf afvraagt: in welke werksituaties kan ik mezelf verder ontwikkelen? Of andersom: als ik deze prestatie te leveren heb, wat vind ik lastig en hoe kan ik dat ontwikkelen?

Leuke interne activiteiten
Door dat bewust op te zoeken, leerdoelen te benoemen en feedback te krijgen, ontwikkel je jezelf. We passen dat bijvoorbeeld steeds meer toe in projecten. Natuurlijk worden er ook nog extern trainingen en opleidingen gevolgd, maar eigenlijk hebben we intern net zoveel leuke activiteiten met, voor en door collega’s. Zoals kenniscafé’s, talentontbijten, Wonen Limburg Theater, talenttesten, Vautenfestival, met Tweetallen de Wijk in, interne uitwisseling en zoveel meer.

Grijp je mogelijkheden
We investeren ook steeds meer in de mogelijkheden om als medewerker van Wonen Limburg naast je formele taak, bijvoorbeeld te assisteren bij een project of tijdelijke klus op een andere afdeling. Misschien matcht dat tijdelijke werk namelijk wel heel mooi met één van jouw talenten! Voel je welkom in onze organisatie en grijp je mogelijkheden…

icon-arrow-back-large copy Created with Sketch.

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe vacatures? Schrijf je hier in voor de vacature alert!

Wanneer we een nieuwe vacature plaatsen krijg je automatisch een bericht in je mailbox. Je kunt het ook gemakkelijk weer stopzetten door je uit te schrijven voor de vacature alert onderaan de mail.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
icon-arrow-back-large copy Created with Sketch.