Je kunt bij ons op specifieke vacatures reageren of open solliciteren. Ook naar een stageplaats. Voor ons en ook voor jou is het belangrijk de juiste match te kunnen maken. Daarom werken wij met een speciaal sollicitatieformulier waarin wij een aantal gegevens van jou vragen. Denk hierbij onder andere aan motivatie, talenten en werkervaring.

Ontvangstbevestiging

Bij het sollicitatieformulier kun je dus kiezen voor een open sollicitatie, een gerichte sollicitatie of voor een stageplaatssollicitatie. Nadat je het formulier volledig hebt ingevuld krijg je een ontvangstbevestiging per e-mail en gaan wij aan de slag met jouw sollicitatie.

Onze kandidatenbank

Wonen Limburg is altijd geïnteresseerd in gemotiveerde en talentvolle mensen die graag willen werken bij een sociaal maatschappelijke organisatie. Mede om deze reden bieden wij je de kans om deel uit te maken van onze kandidatendatabank. Iedereen die solliciteert komt in deze kandidatendatabank terecht. Sollicitaties worden voor een periode van een jaar bewaard. Na dat jaar worden je gegevens (mede uit privacyoverweging) uit onze database verwijderd. Natuurlijk is het altijd mogelijk om je weer opnieuw in te schrijven via het sollicitatieformulier op de website www.werkenbijwonenlimburg.nl.

De reactietermijnen

Heb je op een openstaande vacature gereageerd? Dan ontvang je maximaal drie weken na je sollicitatie een reactie van ons.

Als je een open sollicitatie hebt gestuurd, ontvang je binnen drie weken bericht van ons of wij nu of in de nabije toekomst mogelijkheden voor je zien binnen Wonen Limburg. En of we je dus opnemen in onze kandidatendatabase. Indien er zich vervolgens mogelijkheden voordoen binnen Wonen Limburg, nemen we contact met je op.

Privacy

Jouw gegevens in de kandidatenbank worden niet verstrekt aan derden. Mocht je toch bezwaar hebben in het langer bewaren van jouw gegevens, kun je altijd contact opnemen met een van onze P&O medewerkers op het e-mailadres peno@wonenlimburg.nl.

icon-arrow-back-large copy Created with Sketch.

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe vacatures? Schrijf je hier in voor de vacature alert!

Wanneer we een nieuwe vacature plaatsen krijg je automatisch een bericht in je mailbox. Je kunt het ook gemakkelijk weer stopzetten door je uit te schrijven voor de vacature alert onderaan de mail.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
icon-arrow-back-large copy Created with Sketch.