Werken aan de Bedrijfsvoering

Bekijk 2 vacatures

Waarom werken binnen Bedrijfsvoering?

Veel mogelijkheden om te leren en ontwikkelen

Veel mogelijkheden om te leren en ontwikkelen

Werken in een huiselijke sfeer

Werken in een huiselijke sfeer

Flexibele werkroosters

Flexibele werkroosters

WIJ ZIJN DE KURK WAAROP DE ORGANISATIE DRIJFT

Binnen de stuurlijn Bedrijfsvoering zorgen we ervoor dat de data op orde zijn. Het financiële plaatje en de verantwoording klopt. De inkoop professioneel geregeld wordt. En alle medewerkers van Wonen Limburg met behulp van de juiste technieken en middelen hun werk kunnen doen.  

ICT
WE KENNEN ONZE APPLICATIES VAN A TOT Z

De afdeling ICT is verantwoordelijk voor alle ICT-gerelateerde zaken binnen Wonen Limburg. Denk daarbij aan infrastructuur, softwareoplossingen, telefonie en alle overige zaken die elke dag voorbij komen. Ons team is de vraagbaak voor dit alles en wij zijn de helpende hand met betrekking tot hardware, software en applicaties. Wij komen direct in actie komen waar dat nodig is. Bijvoorbeeld bij storingen en vragen van collega’s. Wij geven verder ook deskundig advies en voor de aanschaf en inrichting op het gebied van netwerk-, systeem-, applicatie- en werkplekbeheer weten wij de juiste wegen te bewandelen. Ons team loopt op dit gebied net een stap voor op de rest van de organisatie. Want alleen zo kunnen we het voor elkaar krijgen dat onze collega’s gebruik maken van de beste en meest recente technieken en middelen. Dat maakt het werken bij Wonen Limburg nog leuker.

Inkoopadvies
WE WETEN WAT ER TE KOOP IS

De inkoopspecialisten wegen samen met de organisatie af hoe de inkopen (per inkoopcategorie) bijdragen aan de verwezenlijking van onze strategische koers. Daarvoor is nodig dat de we in een zo vroeg mogelijk stadium mee kunnen denken in welke vorm en hoedanigheid de inkoopbehoefte zo optimaal mogelijk in de markt kan worden gezet. Volgens de juiste richtlijnen.

Informatiemanagement 
WIJ ZIJN DOL OP DATA EN PROJECTEN

De afdeling informatiemanagement vormt de brug tussen gebruikersorganisatie en de ICT-diensten. Wij zorgen ervoor dat de informatiebehoeften die vanuit verschillende processen ontstaan worden vertaald in informatievoorziening. Dit doen wij vanuit twee teams; data-analyse en projectleiding.
Het data-analyseteam verzamelt, combineert, analyseert, interpreteert en visualiseert data uit interne en externe bronnen. Wij vertalen deze data naar bruikbare informatie. 
Het projectleidingteam voert projecten uit die ICT-gerelateerd zijn of te maken hebben met interne processen. We voeren projecten uit die de hele organisatie raken, maar ook kleinschalige projecten. We zorgen voor planning, bemensing en uitvoering van de projecten. 

Financiën
WE ZORGEN ERVOOR DAT CIJFERS KLOPPEN

De afdeling Financiën houdt zich bezig met het efficiënt uitvoeren, bewaken en optimaliseren van financiële werkzaamheden in de breedste zin van het woord. Op deze manier is de tijdigheid, volledigheid en juistheid van de financiële administratie s geborgd. Deze vormt overigens de basis voor onze financiële rapportages waar intern op wordt gestuurd. Maar ook gebruikt wordt om extern verantwoording af te leggen denk hierbij aan AW, WSW, banken of de belastingdienst. Daarnaast beheren wij de grote kasstromen die binnen Wonen Limburg omgaan. Maar verwerken wij ook in- en uitgaande facturen, servicekosten, huurverhoging, huurprolongatie en nemen wij de salarisadministratie voor onze rekening.  

Op weg naar een thuis voor iedereen

Laat je inspireren door onze medewerkers

Jouw vacature
niet kunnen
vinden?

Meld je aan voor een Job alert en krijg per e-mailbericht zodra de
vacature beschikbaar komt of stuur een open sollicitatie.